Uit in Rotterdam met uw groep - speel Stads Monopoly in Rotterdam

Bij dit Groepsuitje in Rotterdam is inbegrepen:

  • Begeleiding en instructie
  • Gebruik van spelmateriaal
  • Informatieboekje
  • 3 consumpties p.p.
  • Prijsje winnende team

Duur van het programma: 3 uur

Prijzen

€38,75 pp (min. 10 personen)
€33,30 pp (min. 15 personen)
€30,25 pp (min. 20 personen)

De prijzen van dit groepsuitje zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2019.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Uit in Rotterdam met uw groep - speel Stads Monopoly in Rotterdam

  Speel nu het populaire bordspel in de frisse buitenlucht en geniet van de stad waarin je speelt. Met dit spel valt dik geld te verdienen! Je pion is een telefoon, je geld is mobiel geld en de dobbelstenen zijn je benen. Waar geef jij je geld aan uit? De leukste straten? Of liever steegjes, kerken, musea of bioscopen?

Speel het Monopolyspel in het echt!

Dit spel wordt in groepjes gespeeld. Elk groepje krijgt een Monopoly-bord met achterop een kaart van het stadscentrum en een mobiele telefoon. Ook krijg je een informatieboekje met daarin achtergrondinformatie over de te kopen plekken. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk plekken aandoet waarvan je uiteindelijk een ‘straat’ probeert te verkrijgen. Via de mobiele telefoon komen gedurende het programma berichtjes binnen met saldo-informatie van de bank. Na een uur worden onder het genot van drankjes de overgebleven straten geveild en kan onderling gehandeld worden. 

In de tweede ronde krijg je de gelegenheid om extra geld te verdienen door middel van kans-opdrachten, en bezoek je zoveel mogelijk plekken waar je nog niet bent geweest. Hierna wordt duidelijk welk groepje het rijkst is en het spel heeft gewonnen.

Stads Monopoly is een actief uitjes voor jou en je vrienden, familie of collega's. Er moet goed samengewerkt worden, maar er zal vooral veel gelachen worden!

8.0 | 2 reviews

Reviews van gasten

Karin in 't Veld

8

We hebben een hele gezellige middag gehad. De spelleiders waren bespraakt en gezellig.Je kreeg snel een reactie na het doorsturen van een foto.

i3 groep . .

8

Wat een superleuke dag hebben wij gehad. Het weer zat heel erg mee, de ontvangst was top in Dudok. Rotterdam is een leuke stad om doorheen te wandelen met dit spel. De organisatie was goed geregeld.... Zeker een aanrader voor een uitje!

Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!