Op en Top Teambuilding in de Biesbosch - GPS TUK TUK Challenge

Dit Teambuilding arrangement in de Biesbosch is inclusief:

    • Huur van de TukTuks inclusief navigatie
    • Begeleiding en uitleg van deze middag
    • Prijsuitreiking

Prijs: vanaf € 32,50 p.p. op basis van een groep van 10 personen.

Optioneel bij te boeken:
- Ontvangst met koffie/thee en gebak € 6,60 p.p.
- Ontvangst met Pintxos lunch: vanaf € 14,85 p.p. inclusief koffie en thee
- BBQ: € 26,40 p.p. (het vlees wordt voor u klaargemaakt) (exclusief drankjes)
- Tapas shared diner: € 32,45 p.p. (exclusief drankjes)

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2019.

Origineel groepsuitje in de Biesbosch

Tijdens de Tuk Tuk Challenge gaat u speuren met de navigatie. Eenmaal het navigatiepunt gevonden wordt er een opdracht uitgevoerd. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren worden hiermee zeker getraind! Het team dat de meesten opdrachten goed heeft uitgevoerd, scoort de meeste punten en is de winnaar van deze ontzettend leuke Challenge!

Lach je stuk in een Tuk Tuk -Teambuilding in de Biesbosch

U wordt ontvangen bij ons Restaurantin Raamsdonksveer met koffie en gebak (optioneel). Na de ontvangst krijgt u een clinic over het rijden met een TukTuk. In Thailand zie je ze al overal op straat en is men hier al zeer behendig in, maar de meeste Europeanen hebben er nog nooit in gereden. 

Na de korte clinic is het tijd voor actie. Er is 1 persoon die de TukTuk bestuurt. Daarnaast is er nog plaats voor maximaal 6 personen. De TukTuk’s behalen een snelheid van 45 km per uur en bestuurder is dan ook verplicht in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs.

Eenmaal ingestapt wordt er een prachtige tocht gemaakt door de mooie omgeving, waarbij iedereen even kan wennen aan het rijden in de TukTuk. Na de tocht nemen we eerst een pitstop op een terras, waar het tijd is voor een lekker drankje. Hier wordt het spel uitgelegd en is het tijd om te starten met de GPS Tuk Tuk Challenge.

Voorbeeld programma

13:00 uur: Ontvangst met koffie en gebak bij Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer (optioneel)
13:30 uur: Uitleg en start TukTuk tocht door de mooie omgeving
14:30 uur: Uitleg + Start challenge deel I
15.30 uur: Pitstop op een terrasje (exclusief)
16:00 uur: Start GPS TukTuk Challenge deel II
17:15 uur: Einde GPS TukTuk Challenge
17:30 uur: Prijsuitreiking 

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

8.0 | 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

8

Een hilarisch teamuitje wat zeker heeft bijgedragen aan de teamgeest.

Anoniem

8

Super leuk arrangement op een prachtige locatie, een aanrader!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren

Onze partner

Algemeen

Onze partner richt zich op familieuitjes, groepsuitjes, schooluitjes en bedrijfsuitjes te water in Nationaal Park de Biesbosch in de omgeving van Holland oudste stad Geertruidenberg.

Omgeving

Nationaal Park de Biesbosch staat centraal bij onze uitjes te water. Hollands oudste stad Geertruidenberg is een bezienswaardigheid op zich en geldt als start- en eindpunt van onze spetterende bedrijfsuitjes en familieuitjes.

W.E.G.

Onze partner wil groepen op een recreatieve, gezellige en/of sportieve wijze hun uitje laten invullen. Wij bieden diverse leuke programma's en arrangementen die uiteindelijk op uw groep worden afgestemd. Natuurlijk kunt u naast deze arrangementen uw eigen dagje weg samenstellen door te kiezen uit onze lijst met bouwstenen. We hebben voor iedere portemonnee iets te bieden. Aarzel dus niet en boek snel uw dagje weg!

Ligging

Zo strategisch als de oude vestingstad al lag, zo gemakkelijk en goed bereikbaar per auto, bus of boot ligt de gemeente Geertruidenberg anno nu. Met de auto rijdt u onmiddellijk de gemeente binnen via het kruispunt Hooipolder van de rijkswegen A27 (Breda-Utrecht) en de A59 (Oss-knooppunt Zonzeel). Vanaf het NS station in Breda is er een goede busverbinding. Uiteraard is Geertruidenberg aan de boorden van de rivier De Amer, recht tegenover de Biesbosch ook via het water prima bereikbaar, zowel vanuit natuur- en recreatiegebied de Biesbosch en de Zeeuwse wateren als via de West-Brabantse vaarroutes. Voor fietsers is het handig te weten dat de gemeente Geertruidenberg is opgenomen in het netwerk van de Brabantse fietsknooppunten.